Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

RVM7, 44 - 25 января 2015 05:01

Все
Росiя готуе нову провокацiю на сходi Украiни з метою створення "надiйного приводу" для введення вiйськ РФ на територiю Украiни.
"Згiдно з задумом, представники РФ планують приховано доставити украiнських полонених (в основному - бiйцiв добровольчих батальйонiв) на територiю Украiни в автомобiлях чергового т.зв. "гуманiтарного конвою". Вже на територii Украiни на конвой плануеться здiйснення нападу, який, нiбито, органiзували украiнськi партизани", - повiдомили в штабi.
"Звичайно, неiснуючi "партизани" будуть знищенi. Втiм, у розстрiляного конвою будуть залишенi тiла украiнських полонених iз зброею, номери якоi будуть вiдповiдати вiйськовим частинам Украiни. Це i буде використано як доказ... Пiсля цього плануеться широкомасштабна кампанiя освiтлення гуманiтарноi катастрофи на Донбасi в ЗМI, в тому числi, мiжнародних. А "розстрiл" росiйського "гуманiтарного конвою", який нiбито буде здiйснений украiнською стороною, зможе бути використаний для офiцiйного введення вiйськ РФ пiд приводом захисту цивiльного населення".
Добавить комментарий Комментарии: 0

Copyright © 2005-2022

Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.